Prowadzisz bar?
Dawniej, gdy odwiedzaliśmy kawiarnię czy bar, mieliśmy bardzo prosty wybór – mała lub duża, czarna lub z mlekiem.
Czasy się zmieniają. Dziś mamy wiele sposobów zaparzania kawy i bogaty wachlarz napojów na bazie kawy.
Właściciele kawiarni często stają przed nie lada dylematem – co umieścić w menu kawowym, aby zadowolić jak najszersze grono klientów.
I tu spieszymy z pomocą! Podpowiadamy i doradzamy:
- jak stworzyć menu kawowe
- jakie sposoby zaparzania kawy zaoferować klientom
- jaką kawę zamawiać
- jaki sprzęt do zaparzania kawy wybrać
- jaka forma użytkowania (dzierżawa czy zakup) okaże się najkorzystniejsza
Istotną kwestią dla właścicieli kawiarni jest również poczucie bezpieczeństwa na wypadek awarii sprzętu.
Oferujemy serwis techniczny. Jesteśmy przygotowani, by w szybkim czasie zająć się naprawą lub podmianą sprzętu.
W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących warunków świadczonych usług i cen zapraszamy do kontaktu.
- mail: kontakt@planetakawy.pl
- telefon: 600 085 782
Z przyjemnością zaproponujemy ofertę dostosowaną do indywidualnych oczekiwań.